joi, 20 martie 2008

PE NOI ALEGATORII, NU NE INTERESEAZA INTERESUL VOSTRU CI AL NOSTRU

Aud pe sticla nu de putine ori expresia “ bazin politic” si am inteles ca se refera la noi alegatorii .

Intonatia, frazei, a discutiei este asa ca si cum am fi un minereu ce trebuie extras, sau nu stiu ce imaterial, de parca nu am fi si noi oameni – sau pentru ei nu suntem decat o masa de manevra, nu ?

Se vorbeste de procente acumulate de partid, cati votanti, cati nevotanti, cad de inculti suntem, sau cata constiinta au cei ce se duc la vot, fata de …

Suntem tratati ca o masa de …sper oameni ce trebuie manipulati, care nu stiu drumul si EI, baietii si fetitele destepte, trebuia sa ni-l arate .

Mai noua cum la televizor, am inceput sa vedem tot soiul de fetite destepte, care dupa ce au terminat cu subiectul moda, soliste de muzica, isi regasesc vocatia in politica .

Mai cheama cate un RINOCER, din nu stiu ce partid, un ziarist si dupa ce si-au asigurat « mobila de studio », incepe sa le turuie « gurita politca<>

Cat de destept sunt ca am votat si cat de incult sunt ca nu an votat .

Mai fite, mite cu fartite, nascute acum la repezeala dupa revolutie, cand eu faceam poltica adevarata tu erai inca in fasa .

Ce stii tu FLECAREALA, ce a insemnat dictatura comunista, urgia socialista si teroarea securista .

Cu ce drept imi tu mie etichete de prostie, ai tu vreo meserie ?

Ti-a dat taticu, bunicu, amicu bani sa te scoata in lume, sa te vezi asa pe sticla .

Ce ai tu in cap mai fata-fita ?

« Carul gol hodorogeşte, caci vai de cel ce nu stie nici cand sa graiasca, nici cand sa taca …. »

Tu nu stii ca : « vorbele sunt femei si faptele sunt barbati « si ca orice femeie ce iti place sa fii pe sticla, faci si tu : « parturiunt montes, nascetur ridiculus mus », adica mult zgomot pentru nimic !

Tu gurita vorbitoare, nu ai de unde sa stii ce ma doare pe mine ala alegatorul din « bazinul electoral » .

Mai mult decat atat ba chiar te dai atotstiutoare si mi spui tu mie ce am eu nevoie, ce nu am nevoie, probabil ca asa esti tu fericita, ca asa cum zice latinul : « beati pauperes spiritu « , adica fericiti cei saraci cu duhul .

Mai gurita vorbitoare, pasare ciripitoare, eu ala prostu, incultu, nesimtitu din « bazinul electoral de alegatori», nu am nevoie de actori conducatori, promovati de macanitori-agitatori .

Va credeti ganditori-indrumatori sa imi bagati pe gat niste impostori la noi astia cei nestiutori din « bazinul electoral « .

Ne-am saturat de profitori, sa ii facem senatori ce dupa vot ne privesc sfidatori, ca niste superiori pe noi astia slujitori .

De vrei sa ai crezare, pasare cugetatoare si sa nu fii dezgustatoare nu mai fi dispretuitoare, ca nu esti nemuritoare stimata prezentatoare .

VORBELE SUNT FEMEI SI FAPTELE SUNT BARBATI

Noi astia alegatorii nu mai vrem conducatorii, tradatorii, impostorii ci pe aia raspunzatorii .

Aia care sa faca treaba, sa nu stea degeaba .

Nu ne intereseaza interesul vostru ci al nostru, caci : « dura necesitas », adica necesitatea e dura si vrem : economie competitiva, vrem justitie, administratie curata, vrem sa fim ca aia din Europa, sub toate aspectele .

Altfel nu se poate : « AUT VINCERE, AUT MORI »

Niciun comentariu: